Национален турнир по ИТ“ИТ СВЯТ“

14 Юни 2022
I място за Теодор Петров и Пламен Кирилов от IX.а клас, в ПГМТ „Вл. Комаров“ за участие в Национален турнир по ИТ“ИТ СВЯТ“, към Шуменски Университет “Епископ Константин Преславски”
 
 На 05.06.2022г, се проведе Национален турнир по информационни технологии „ИТ СВЯТ“, към Шуменски Университет “Епископ Константин Преславски”  –  гр. Добрич, за ученици от V до XII клас. Екипно участие взеха Теодор Петров и Пламен Кирилов ученици от IX.а  клас на  Професионална гимназия по механотехника “Владимир Комаров“,  в категория “Уеб сайт – CMS”, заедно със своя ръководител Мирена Калинова.
 След трепетното очакване на резултатите от турнира, нашите възпитаници завоюваха I място със сайта си на тема „Как ни вредят технологиите?“, основнaта цел  на проекта е по-добро запознаване на потребителите с вредното въздействия на технологиите през 21. век
За никого не е тайна, че информационните технологии  имат широко приложение в настоящето и ще останат една от най-перспективните посоки за личностно развитие. Търсенето на качествени специалисти и изследователи в тази област постоянно нараства и задава насоката в непрестанното търсене, творене и реализация.
НА ДВЕТЕ МОМЧЕТА- ТЕОДОР И ПЛАМЕН ПОЖЕЛАВАМЕ УСПЕХ!